Mixed-Use Entertainment Center:guangzhou Wanda Mall by Zhe Ning and Lu Fan-Aecom

Zhe Ning and Lu Fan-Aecom Creates The Guangzhou Wanda Mall Mixed-Use Entertainment Center

Zhe Ning and Lu Fan - AECOM, the creator of the displayed work Guangzhou Wanda Mall - Mixed-Use Entertainment Center by Zhe Ning and Lu Fan - AECOM points out, Guangzhou Wanda Mall is located in Guangzhou, it is a mixed-use architecture. The functions of the building contain Skiing Park, Water Park, Sports Park, Shopping Mall and Movie Theme Theater. The conception of the Guangzhou Wanda Mall is rooted in the philosophy of lightness. The enclosure created is a continuous flowing series of aluminium panels that wrap around the building like a silk scarf blowing in the wind. The main materials of the facade are aluminium panels and color glazed glass, with the snow and ribbon patterns painted on the panels. .

Mixed-Use Entertainment Center:guangzhou Wanda Mall by Zhe Ning and Lu Fan-Aecom Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=68498

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Meeting News homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Design Meeting News - designmeeting.net - All Articles