Medical Building:weihai Hospital by Gla-Design

Gla-Design Exhibits The Weihai Hospital Medical Building

GLA-Design, the designer of the award winning work Weihai Hospital - Medical Building by GLA-Design points out, Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine is situated in a coastal pinus thunbergii forest in the East New Town of Weihai near the sea, which covers a total construction area of around 8000m2. The hospital, as a comprehensive health care facility, enjoys three main parts: programme exhibition center of the East New Town, Kangyang Yile Sanatorium and Medical Care Houses. .

Medical Building:weihai Hospital by Gla-Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=81023

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Meeting News homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Design Meeting News - designmeeting.net - All Articles