Philips Lighting China Hq-Office by Ben Goh and Jane Chen-Bnjn Design

Ben Goh and Jane Chen-Bnjn Design Designs The Philips Lighting China Hq Office

Ben Goh and Jane Chen - BNJN design, the creator of the award winning work Office by Ben Goh and Jane Chen - BNJN design demonstrates, Designer offers its solution by doing serious research and development: a big screen wall with a semi-transparent illuminated glass installation. This installation includes no expensive or fancy materials, but glass, aluminum plate and paint, equipped with Philips technology 'Hue White Ambiance'which can sync lights with tunable color and brightness the ambience of outdoor nature and provides the indoor space with the effect of natural lights. This solution of a screen wall not only polishes up the taste and visual line of the hall space but also hides the functional spaces..

Philips Lighting China Hq-Office by Ben Goh and Jane Chen-Bnjn Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=70645

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Meeting News homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Design Meeting News - designmeeting.net - All Articles