Award Winning Munige Shop

Jack Chen Presents The Munige Shop

Jack Chen, the project leader of the award winning project Shop by Jack Chen says, From exterior and interior through entire building is full of concrete-like material, supplemented with black, white and a few wood colors, together creating a cool tone. Staircase in the central of space becomes leading role, a variety of angled folded shapes are just like a cone supporting the whole second floor, and join with an extended platform in ground floor. The space is like a completely part..

Award Winning Munige Shop Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43115

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Meeting News homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2017 Design Meeting News - designmeeting.net - All Articles